Sol & vind - Gratis energi!

Invester i ditt eget i solcelleanlegg,

for din egen frihet og fremtidens generasjoner.

De fleste boliger, næringsbygg og landbruksbygninger har i løpet av 2022 fått økt sine  strømkostnader forbundet med oppvarming og produksjon. Ikke mange forutså krisen, men flere og flere forstår at morgendagen er like uforutsigbar.


La naturens aggregat produsere energien du trenger!

Ved å investere i ditt eget anlegg får du forutsigbare energikostnader i mange år fremover. Prat med oss om fremtiden

eco+ 

Vi gjør det enkelt

Kvalitet i hver solcelle - levert av anerkjente produsenter!

Vi har tre typer paneler: Standard, Premium og Performance. Forskjellen mellom disse ligger i effekt, estetikk og pris.

  • eco+ Standard - Standardpanelene har en effekt på 400Wp, har sorte rammer og gir den laveste prisen for energien produsert fra solcelleanlegget.

  • eco+ Premium har en god ytelse på 415Wp, og en dyp sort farge. eco+ Premium gir den beste balansen mellom ytelse, estetikk og pris.

  • eco+ Exclusive våre har hele 450Wp, og er blant de aller beste solcellepanelet på markedet. eco+ Exlusive har en helhetlig sort farge, og passer for deg som helt enkelt ønsker det aller beste.

Med Performance får du hele 15-17% mer effekt sammenlignet med Standard.

Hvordan foregår monteringen?

Vi monterer alltid på et tidspunkt som er avtalt med deg.

Montering skal skje med minst mulig forstyrrelse.


Når skinner,fester og paneler monteres på taket ditt skjer det ved at et team på 2-3 montører kommer hjem til deg, og så bruker de typisk en eller to dager på å feste panelene på taket, avhengig av hvor stort taket er, hva slags sikring som trengs for at vi skal jobbe trygt, og hva slags taktekking du har.

Deretter kobler vår lokale samarbeidspartner (elektriker) anlegget til sikringsskapet og driftsetter anlegget.


Nettselskapet ditt monterer en ny strømmåler som også registrerer strømmen du sender ut på nettet og skal ha betalt for.


Len deg tilbake uten bekymringer!

Hvordan fungerer leasing?

eco+ gir deg muligheten til å utnytte solens energi uten å legge ut én krone.

Ved å velge leasing vil du få et splitter nytt solcelleanlegg på taket ditt, som vi både monitorerer og fikser dersom det skulle oppstå feil helt kostnadsfritt. Dette er et fantastisk alternativ for deg som ønsker å teste hvordan livet med grønn strøm er før et eventuelt kjøp, og for deg som ønsker kostnadsfri service og vedlikehold gjennom hele leieperioden.

Du kan når som helst kjøpe deg ut av leasingavtalen!

Gratis strøm og penger på konto?


Som boligeier mottar du Enova-støtte, som er på mellom 7.500 og 47.500 kroner og opp til 20 kWp.


Det går direkte til deg umiddelbart etter at solcellene er på taket.

De aller fleste i Norge, fra privatbolig og næringsbygg til industri og landbruksbygninger opplever for tiden store uforutsigbare kostnader knyttet til oppvarming og produksjon, dusj  og lading av kjøretøy.


Tiden er inne for å la sol og vind redusere kostnadene! Hvis du investerer i et energianlegg nå og produserer din egen strøm så får du forutsigbare energikostnader i mange år fremover.


Solceller til næringsbygg

Over hele Norge finnes tak- og veggflater som gir muligheter for egenproduksjon av strøm i mange år fremover. Du får en forutsigbar strømpris, og bærekraftig energi som markedet etterspør.


Solceller er godt egnet såvel innen varehandel, produksjon, landbruk og teknologi som din egen bolig!


Solcellepanel til fjøs og landbruk

Norske bønder og landbruket er avhengig av det jorden har å by på av jordsmonn, sol og regn, vær og vind. Landbruket i Norge er kjent for særskilt kvalitet og fantastiske produkter, og med sol og vindenergi blir det enda renere. Både solcelleanleggene og vindturbinene lever i 30 til 40 år og gir deg som forvalter og driver forutsigbare skostnader og et bedre miljøregnskap for din produksjon.


Norsk landbruksnæring ligger teknologisk langt fremme i produksjon og effektivitet. Med smarte løsninger på plass kan naturens energi lagres i vann eller batteri og forbrukes når behovet er der. - og evt overskudd kan føres tilbake på strømnettet.


Løsninger på målsøm

I tillegg erfaring og kompetanse innen elektroinstallasjoner til industri og marine, kjenner vi også landbruket godt, Med erfaring som strekker seg 40 år bakover i tid vet vi hva som kreves for å finne gode løsninger til gårdbrukere som driver innen blant annet dyr, mat og planteproduksjon.


Vi finner den mest optimale løsningen for deg, som gir lønnsomhet og effektiv drift langt frem i tid.